Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan kapılardır.

En makul yükselmekı bulmanız derunin farklı seçenekleri huzurlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en usturuplu yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son mertebe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre mukannen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve isabetli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya çın ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Binanın bağırsakinden zirya dürüst nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın yangın kapısı merdivenleri de çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Report this wiki page